Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gilijos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Ginkūnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gintaro Sodų 1-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Girulių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Gytarių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Nedideli agurkai, vynuogių lapai.
Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio
agurkų marinavimui.
Gaminimas: Agurkus porai valandų pamerkti į šaltą vandenį. Vynuogių lapus nuplikyti verdanciu vandeniu. Išvirti marinatą iš vandens, druskos ir rūgšties. Kiekvieną agurką įvynioti į vynuogės lapą ir talpiai sudėti į iškaitintus stiklainius. Užpilti marinatu ir
palikti valandai. Po valandos marinatą nupilti atgal į puodą, tada suberti prieskonių marinavimui mišinį ir vėl užkaitinti. Į kiekvieną stiklainį įdėti po skiltelę česnako ir užpilti karštu marinatu. Stiklainius užsukti ir iškart nešti į rūsį ar atvėsinti šaltam vandeny. Agurkai gaunasi traškūs,
išlieka žalia spalva, o vynuogių lapai suteikia specifinį skonį. Vynuogių lapų, atidarius stiklainį, neišmetu, o gaminu armėniškus "balandėlius"- dolmą. Salotos paruoštos!
|
|
|
|
|