Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalioji g., Turmanto mstl., Zarasų r. sav.,
Berželių g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Laukelių g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Melioratorių g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Pušyno g., Užtiltės k., Zarasų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pomidorų, 100 g svogūnų, 30 g aliejaus, druskos, pipirų, petražolių, čiobrelių, 2 g česnakų.
Gaminimas: Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuve pakaitinkite
aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Po 15 minučių sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus. Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio
lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių. Padažas paruoštos!
|
|
|
|
|