Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bangos g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Darbo g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Gegužinės g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
J. Zikaro g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Kaštonų g., Gegužinės k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 400 gramų Svogūnai, 1 vienetas Žalumynai (įvairūs), truputį Aliejus, 1 šaukštas Vanduo, 1 litras Lauras, lapelis, 1 vienetas Imbieras, geltonasis, maltas, 1
šaukštelis Grietinė, 2 šaukštai
Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro
lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
|
|
|
|
|