Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Elnių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Elvyro Andriolio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Erfurto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Etmonų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Eugenijos Šimkūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g grybų 2 svogūnai 100 g lašinukų grietinėlės džiūvėsėlių druskos, pipirų, bazilikų, raudonėlių
Gaminimas: Grybus nulupti, nuplauti, supjaustyti. Lašinukus supjaustyti
kubeliais, pakepti. Smulkiai supjaustyti svogūnus ir kepti su lašinukais, įdėti grybus. Kai grybai išskirs sultis, sudėti prieskonius, supilti grietinėlę ir patroškinti. Suberti džiūvėsėlius ir išmaišyti. Šiuo įdaru įdarykit bandeles.
|
|
|
|
|
|