Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Tetervynės g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Uogynų g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Vyšnių g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Žiedų g., Pajiešmenių k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Morkos, 12 vienetų Kvietiniai miltai, 0.8 stiklinės Kiaušiniai, 1 vienetas Sviestas, 1 šaukštas Varškė, 150 gramų Cukrus, 1 šaukštas Taukai (kiaulių), 3 šaukštai Grietinė, 1
stiklinė Druska, truputį
Gaminimas: Morkos sutarkuojamos, įberiama druskos, cukraus, miltų, įmušamas kiaušinis ir išmaišoma. Vėliau dedama varškė. Iš masės gerai įkaitintuose riebaluose kepami nedideli sklindžiai. Tiekiami užpilti sviestu su grietine.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 10 morkų, 2 kiaušiniai, 1 stiklinė miltų, 100 g varškės, cukrus, druska.
Gaminimas: Morkas smulkiai sutarkuojame, sudedame varškę, kiaušinius, miltus, truputį cukraus,
druskos ir gerai išmaišome. Iš paruoštos masės suformuojame sklindžius ir kepame gerai įkaitintuose riebaluose. Patiekiame su grietinės ir sviesto padažu. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai
tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 morkos 10 bulvių 1 kiaušinis 5 šaukštai miltų 2 g prieskonių
Gaminimas: Bulves ir morkas išvirti bei sumalti. Įmušti kiaušinį ir dėti prieskonius. Išminkyti ir šlapiomis
rankomis formuoti sklindžius, apvoliotus miltuose dėti į skardą pateptą aliejumi. Kepti orkaitėje 10 min. Tada apversti ir dar pakepti kokias 5 min. Patiekti su sviesto ir grietinės padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|