Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Melsvai baltas, blizgus, minkstas metalas,
Senoves egiptieciu dievas - mirstancios ir vel atgimstancios gamtos dievas,
Suimtuosius, belaisvius lydinti ginkluota sargyba,
Zmogus, kuris prastai mato,
Pilkai baltas, nesunkus metalas, vartojamas radiotechnikoje ir elektrotechnikoje,
Pušų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Pušų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Ramunių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Riešutų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g jautienos truputį juodųjų pipirų truputį lauro lapelių truputį druskos
Įdarui: 350 g lašiniukų 300 g juodos duonos 1 kiaušinis pusė stiklinės sultinio 1—2
šaukštai tirpinto sviesto 3 šaukštai grietinės.
Gaminimas: Labiausiai vyniotiniams tinka šlaunies raumuo. Jis supjaustomas skersai skaidulų 0,5 cm storio griežinėliais. Jie išmušami kūjeliu ir, sudėjus įdarą, susukami.
Įdarui supjaustyti svogūnai pakepinami svieste,
pridedama juodos duonos džiūvėsėlių, susmulkintų lašiniukų, įmušamas kiaušinis, suberiami malti prieskoniai, druska, ir viskas gerai išmaišoma. Mėsos griežinėliai aptepami įdaru, susukami ir apvyniojami siūlu, kad nesuirtų. Troškinama uždengtame inde, pridėjus riebalų, įpylus sultinio, baigiant
troškinti — grietinės.
Vyniotiniai tiekiami nuvyniojus siūlus, pašildytame pusdubenyje. Prie jų tinka biri grikių košė, rauginti agurkai, krienai. Padažinėje duodamas padažas, kuriame vyniotiniai troškinti.
|
|
|
|
|
|