Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sakalų g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Saulės g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Sodo takas, Ringaudų k., Kauno r. sav.,
T. Ivanausko g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Taikos g., Ringaudų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 arb. šaukšt. cukraus; 1 kiaušinis; 1 didelis šaukštas pieno; 200 gr sviesto arba kepimui skirto margarino; 2 arb. šaukšt. kepimo miltelių; 0,5 – 1 stiklinė aguonų; 50 gr kokoso
drožlių; 1 indelis kondensuoto pieno; kvietinių ir kukurūzų miltų mišinys. Galima vienų kvietinių miltų
Gaminimas: Išsukame cukrų, kiaušinį, pieną ir kepimo miltelius. Supilame ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą, suberiame aguonas. Dedame miltų tiek, kad neliptų prie
rankų, būtų tešla ne sausoka, bet ir nebyrėtų į gabalėlius. Tešlą padaliname į du gabalėlius ir dedame į šaldytuvą 2 valandom. Po to gabalėlius sutarkuoti burokine tarka ir kepti trupinius orkaitėje apie 15 minučių, kol gražiai pagels. Kondensuotą pieną paviriname, sumaišome su kokoso drožlėmis ir
šiek tiek atvėsintą jį užpilame ant trupinių. Labai gerai maišome. Dedame viską į norimą formą ir stipriai suslegiame, kad nepasidarytų oro tarpų, kad pyragas nesutrupėtų. Paliekame šaldytuve per naktį. Skanaus!
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|