Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bočių g., Laičių k., Ukmergės r. sav.,
Draugystės g., Laičių k., Ukmergės r. sav.,
Jaunystės g., Laičių k., Ukmergės r. sav.,
Liepų g., Laičių k., Ukmergės r. sav.,
Lėno g., Lėno k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aliejus kepimui 20 ml 2 skiltelė česnako 100 gr Fermentinio sūrio 100 gr Maltos mėsos 1 Morka 5 gr Petražolių 20 vnt Pievagrybių 5 gr Pipirai ir druska 2 šaukštai Pomidorų
padažo 1 Svogūnas
Gaminimas: Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar šiek tiek patroškiname su pomidorų padažu. Tuomet į kepimo indelius dedame nuvalytus, pjaustytus pievagrybius, ant viršaus kepintą faršą ir
gausiai apibarstome fermentiniu tarkuotu sūriu bei petražolėmis. Kepame orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus :)
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|