Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vieškelio g., Karališkių k., Šakių r. sav.,
Keturnaujienos g., Keturnaujienos k., Šakių r. sav.,
Nemuno g., Kidulių k., Šakių r. sav.,
Pušyno g., Kidulių k., Šakių r. sav.,
Sodų g., Kidulių k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 bagetės arba 2 mažesni prancūziški batonai; 75 - 100 g. sviesto, sūdyto; 1 šaukštelis grietinės; 4 česnako skiltelės; 1 šauštas šviežių smulkintų petražolių
Gaminimas: Svietą
ištriname su išspaustu česnaku, petražolėmis ir grietine. Bagetėje padaronme įpjovimus per visą ilgį kas 4 cm. Įpjauname daugiau nei pusę per jos storį. Į kiekvieną įpjovą dedame po gabaliuka žalumynų sviesto. Dedame į orkaite koka 5 min. skanaus
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|