Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giraitės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girininkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Gyrio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girionių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Girios g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300g. sluoksniuotos tešlos, kiaušinis, 70g. lieso virto kumpio, 80g. tarkuoto fermentinio sūrio, 3 šaukštai grietinės, šaukštas smulkiai supjaustytų petražolių, muskato
riešuto, riebalų formelėms patepti, druskos, pipirų.
Gaminimas: Tešlą iškočiojame ant miltais pabarstytos lentelės, supjaustome į keturias lygias dalis. Iš kiekvieno tešlos gabalėlio padarome kamuoliuką, paskui iškočiojame ir įklojame į riebalais išteptą formelę. Kepame 200
laipsnių karštumo orkaitėje 15 minučių. Kumpį supjaustome mažais kubeliais, sumaišome su tarkuotu sūriu, kiaušiniu, petražolėmis, pagardiname muskatu, pipirais, jei reikia - pasūdome. Į kr?pšelius pridedame įdaro. Įdarytus pyragėlius pridengiame folija ir kepame orkaitėje dar 10
minučių. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
|
|
|