Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Regitra, Telšių Filialo Mažeikių Grupė,
Regitra, Tauragės Filialo Jurbarko Grupė,
Regitra, Šiaulių Filialas,
Regitra, Panevėžio Filialo Pasvalio Grupė,
Regitra, Marijampolės Filialas,
Visorių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg mažų bulvių 1 šaukštas kmynų 1 raudonėlių šakelė petražolių krapų 1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 1/4 l baltojo vyno 50 g svogūno kubelių 1 šaukštas švelniųjų
garstyčių 1 kiaušinio trynys 1/8 l aliejaus 1/8 l mėsos sultinio 4 šaukštai kapotų laiškinių česnakų druskos, juodųjų pipirų
Gaminimas: Bulves su lupenomis išvirti kmynų nuovire, nulieti šaltu vandeniu ir nulupti. Kai bulvės atvės, uždengti dangčiu ir palikti šaltai.
Greitpuodyje bulves išvirs per 7 minutes. Nukirpti šviežių žalumynų lapelius, suvynioti į drobulę ir palikti šaltai. Stiebelius smulkiai supjaustyti, suberti į prikaistuvį su vynu bei sugrūstais pipirų grūdeliais ir šiek tiek pavirti. Paskui nugarinti pusę nuoviro, perkošti, suberti svogūno
kubelius ir dar šiek tiek pavirti. Garstyčias suplakti su tryniu, pamažu supilti aliejų ir svogūnų nuovirą. Paruoštą užpilą išmaišyti, pagardinti druska ir pipirais. Bulves supjaustyti griežinėliais, užpilti karštu sultiniu ir šiek tiek palaikyti. Prieš patiekiant bulves pagardinti užpilu
bei kapotais žalumynų lapeliais.
|
|
|
|
|