Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Stepiu vilkas", "Stiklo karoliuku zaidimas", "Demianas", "Narcizas ir auksaburnis", "Sidharta" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Vakaru fronte nieko naujo", "Juodasis obeliskas", "Trys draugai", "Mylek savo artima", "Triumfo arka", "Kelias atgal" autorius (liet.) ,
Rasytojas: Vincas .....,
Rasytojo Vaizganto tikroji pavarde,
Rasytojos Astridos Lindgren tautybe,
Paunšvystės g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Virmėnų g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Žalšilės g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Aguonų g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Artojų g., Nevarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g vištų krūtinėlių 1 šaukštelis krakmolo 2 šaukštai sojų padažo 2 salierų lapkočiai 2 svogūnai 1 šaukštelis kario 2 šaukštai chereso 1/8 l vištienos sultinio 1/2 šaukštelio
druskos 1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų 250 g skaldytų migdolų 3 šaukštai kukurūzų aliejaus
Gaminimas: Mėsą supjaustyti 1/2 cm storio šiadeliais ir sumaišyti su šaukštu sojų padažo bei bulvių krakmolu. Nuvalytą salierą bei nuluptus svogūnus supjaustyti griežinėliais.
Cheresą sumaišyti su kariu. Supilti sultinį, suberti druską, pipirus, supilti sojų padažo likutį ir gerai išmaišyti. Įkaitintoje keptuvėje sausai pakepinti migdolus ir išberti. Atskirai su aliejumi apkepti mėsą, svogūnus ir salierą (kiekvienam komponentui kepti - po šaukštą aliejaus). Nuolat
maišyti ir kepti tol, kol mėsa ir daržovės pakeis spalvą ir gardžiai pakvips. Iškepusias daržoves sustumti į keptuvės pakraštį arba kiaurasamčiu išgriebti ir suversti į sietelį, kad nuvarvėtų. P?ruoštą padažą šiek tiek pavirti keptuvėje ir pagardinti. Į padažą suberti apkeptą mėsą, salierus,
svogūnus ir trumpai pakaitinti. Užberti skrudintų migdolų.
|
|
|
|
|