Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iptv,
varžybų sala,
ištrinti užduotį,
pradeti naujas varzybas,
super turtuolis,
atsaukti super turtuolis,
išminčiaus moneta,
lolas,
warcraft,
runescape,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dariaus ir Girėno g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Darželio g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Dotnuvėlės g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Kranto g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Ruokio g., Dotnuvos mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
4 baklažanai druskos 2 v. š. citrinų sulčių 3 česnako skiltelės 5 v. š. alyvuogių aliejaus
Padažui:
600 g pomidorų 2 česnako skiltelės druskos maltų juodųjų
pipirų 2 v.š. alyvuogių aliejaus 1 v.š. kapotų žalumynų
Gaminimas:
Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite išilgai apytiksliai vieno cm storio griežinėliais. Apibarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir palikite pusvalandžiui pastovėti.
Baklažanų
griežinėlius kruopščiai apšluostykite popieriniu rankšluosčiu. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai sukapokite. Baklažanų griežinėlius iš vienos pusės sutepkite alyvuogių aliejumi, padėkite ant karštų grilio grotelių ir kepkite apytiksliai dvi-tris minutes. Apverskite, sutepkite aliejumi kitą
griežinėlių pusę, apibarstykite kapotais česnakais ir pakepkite dar truputėlį, kol baklažano minkštimas taps minkštas.
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu, nulupkite odelę ir kiekvieną pomidorą perpjaukite į keturias dalis. Pašalinkite sėklas, minkštimą supjaustykite smulkiais
kubeliais. Česnako skilteles nulupkite ir sukapokite. Pomidorų kubelius bei kapotus česnakus sumaišykite su alyvuogių aliejumi, įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų ir kapotų žalumynų. Keptus baklažanų griežinėlius patiekite su tirštu pomidorų padažu. Skanaus!
|
|
|
|
|