Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Koks garsus Madrido futbolo klubas rungtyniauja 74 tukst. Vietu "Santiago Bernabeu" stadione,
Smulki sakele,
39-a valstija, prijungta prie JAV.1889.11.02., sostine Bismarkas [liet.],
Karine, monarchistine buvusiu Vokietijos frontininku sajunga, veikusi 1918 - 1933 m.: Plieninis .....,
Medis, is kurio syvu majai gamino kramtomaja guma,
Algirdo aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Alyvų aklg., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Alksnyno g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Antano Salio g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Antano Vaičiaus g., Kretingos m., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 3 šaukštai šilto vandens 100 g cukraus 75 g miltų 50 g krakmolo 80 g pagruzdintų, sumaltų riešutų (lazdyno ar kitų) 0,5 šaukštelio kepimo miltelių 0,5 šaukštelio
cinamono 3 šaukštai cukraus druskos 0,5 stiklinės grietinėlės 0,5 šaukšto cukraus
Gaminimas: Miltus, krakmolą, kepimo miltelius sumaišyti ir persijoti. Kiaušinių trynius, šiltą vandenį elektriniu maišytuvu suplakti, po truputį suberti cukrų, įberti truputį
druskos. Gerai išsukti, kad ištirptų cukrus. Kiaušinio baltymus plakti iki standžių putų. Taip vis sukant su pertraukom po truputį berti cukrų (3 šaukštai). Kai baltymuose nesijaus cukrus, tada trynių masę sumaišyti su baltymų mase. Po to paruoštus miltus po truputį maišant berti į
kiaušinių masę. Pagaliau mediniu šaukštu palengva maišant po truputį suberti paruoštus riešutus. Paimti atidaromą torto formą, patepti sviestu, pabarstyti manų kruopomis ar pyrago džiūvėsėliais ir supilti paruoštą masę. Išlyginti. Kepti iki 180° C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 40-50
minučių. Geriau kepti dieną prieš vartojimą, nes tada lengviau perpjauti. Tortą perpjovus, vieną skritulį įdėti atgal į formą. Grietinėlę su cukrumi plakti iki standumo. Įmaišyti riešutus ir paskleisti ant pagrindo. Išlyginti ir uždėti antrą skritulį. Padėti į šaldytuvą 7-9 val. ar
daugiau. Tiekiant į stalą, formą atidaryti ir tortą nustumti ant lėkštės. Paviršiaus padengimui: 0,5 stiklinės grietinėlės išplakti su 0,5 šaukštelio cukraus. Padengti torto paviršių ir pabarstyti smulkintais riešutais.
|
|
|
|
|