Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušų g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Sodų g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Tylioji g., Pabarės k., Šalčininkų r. sav.,
Paupio g., Pagaujėnų k., Šalčininkų r. sav.,
Azalijų g., Sližiūnų k., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 kg. kopūstų; 1 kg. morkų; 1/2 l. pomidorų padažo; 250 g. aliejaus; 250 g. acto; 1 stk. cukraus; 3 v. š. druskos.
Gaminimas: Kopustą smulkiai supjaustyti, morkas
sutarkuoti. Aliejų, actą, cukrų ir druską sumaišyti. viska supilti į kopūstus sumaišytus su morkom. išmaišyti, išminkyti viska ir palikti per naktį pastovėti. prieš dedant virti imaišyti pomidorų padažą. virti tol, kol suminkštės kopūstai. dar karštą sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.
Skanaus!
Receptas atsiųstas konkursui
|
|
|
|
|