Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Brožių g., Stirbių k., Klaipėdos r. sav.,
Rusinų g., Stirbių k., Klaipėdos r. sav.,
Vėžaičių g., Stirbių k., Klaipėdos r. sav.,
Pylimo g., Stragnų II k., Klaipėdos r. sav.,
Stragnų g., Stragnų II k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiukas (1.2 kg) 2 šaukštai citrinos sulčių 100 g šoninės 1 šaukštelis rozmarinų 1 česnako skiltelė 1 šaukštelis druskos 1/4 šaukštelio juodųjų pipirų 1 šaukštelis vištienos
sultinio miltelių 10 mažų svogūnėlių 200 g pievagrybių 300 g šaldytų žaliųjų žirnelių 10 konservuotų svogūnelių 50 g minkšto sviesto 2 šaukštai miltų žiuspnelis cukraus
Gaminimas: Viščiuką supjaustyti dalimis. Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti ir
apšlakstyti citrinos sultimis. Plonus šoninė griežinėlius pačirškinti. Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinti vištienos gabaliukus. Mėsą sudėti į puodą, įpilti 1/4 l karšto vandens, uždengti ir troškinti. Rozmarinus sugrūsti su česnakais, sumaišyti su druska, kartu su pipirais ir sultinio
milteliais suberti troškinį. Pagardinti mėgstamais prieskoniais. Svogūnėlius nulupti, grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepinti keptuvėje likusiuose riebaluose. Žirnelius suberti į sietelį, perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Sviestą ištirpinti, pakepinti miltus, suberti žirnelius, paskui
suversti į keptuvą su mėsa, grybais bei svogūnais ir šiek tiek patroškinti. Pagardinti pikantiškais prieskoniais.
|
|
|
|
|