Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, is kurios kilo apelsinai ir mandarinai,
Salis, is kurios kilo kriause,
Salis, is kurios kilo mango vaisius,
Salis, is kurios kilo sportinis zaidimas badmintonas,
Salis, is kurios kilo taip daznai kaip prieskoniai dabar naudojami juodieji pipirai,
Meižių g., Ašvėnų k., Mažeikių r. sav.,
Ateities g., Auksūdžio k., Mažeikių r. sav.,
Aušros g., Auksūdžio k., Mažeikių r. sav.,
Darželio skg., Auksūdžio k., Mažeikių r. sav.,
Mažeikių g., Auksūdžio k., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 plonų apelsino, citrinos arba laimo gabaliukų vanduo 3 puodeliai apelsinų sulčių, atšaldytų 3 puodeliai abrikosų nektaro, atšaldyto 2 puodeliai ledukų 750 ml Alitos putojančio
vyno
Gaminimas: 1. Sudėkite po vieną gabaliuką apelsino, citrinos ar laimo į kiekvieną ledų formelės skyrelį, vieną vaisiaus galą palikdami iškilusį apie 1,5 cm. Užpilkite formą vandeniu ir užšaldykite. 2. Supilkite apelsinų sultis ir abrikosų nektarą su ledukais į didelį
ąsotį. Atsargiai maišydami supilkite putojantį vyną arba šampanizuotą vyną (jei gaminsite šį gėrimą vaikams galite naudoti gazuotą vandenį). Patiekdami į kiekvieną taurę įdėkite ledo gabaliuką su vaisiumi.
|
|
|
|
|