Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pati maziausia is ju marmozete, o kaip vadinasi pati didziausia,
Kas 28 metus pragyveno netoli Orinoko upes ziociu,
Kas bendro tarp kompozitoriu Listo, Sibelijaus, Vagnerio, Mocarto ir Haidno,
Kaip vienu zodziu vadinami vaisiai, ledai ir grietinele,
Ka kinai vadina "laimes vandeniu,
Ajerų g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Astrų g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Aušros g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Bijūnų g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Daržyno g., Ginkūnų k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vištienos filė, 500 gramų Balta duona, 200 gramų Kiaušiniai, 1 vienetas Česnakai, 2 vienetai Razinos, 50 gramų Obuoliai, džiovinti, 100 gramų Džiūvėsėliai, 1 stiklinė Apelsinai, 2
vienetai Jogurtas, natūralus, 200 gramų Cukrus, 1 šaukštelis Kiaušiniai, trynys, 1 vienetas Druska, pagal skonį Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
Gaminimas: Razinas ir obuolius išmirkykite šiltame virintame vandenyje. Duoną supjaustykite riekelėmis, nupjaukite
pluteles, pamirkykite piene ir išgriebę atsargiai nuspauskite. Česnakus susmulkinkite. Vištieną nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir sumalkite. Sudėkite mirkytą duoną, įmuškite kiaušinį ir suminkykite. Išmirkusius obuolius susmulkinkite ir sumaišykite su razinomis. Iš faršo darykite
paplotėlius, ant kiekvieno užkrėskite po šaukštą džiovintų vaisių masės ir suformuokite pailgus maltinius. Pavoliokite džiūvėsėliuose ir iškepkite riebaluose. Jogurtą išplakite su apelsinų sultimis ir kiaušinio tryniu. Plakdami suberkite cukrų. Gautu padažu apliekite karštus maltinius. Tiekite
su biriai virtais ryžiais.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos mėsos 1 kiaušinis 2 riekutės batono Druskos, pipirų - pagal skonį 2-3 šaukštai džiūvėsėlių 2-3 šaukštai aliejaus kepimui Įdarui: 150 g džiovintų
juodųjų slyvų 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, piene išmirkytą ir išminkytą batoną, druską, pipirų ir viską gerai išminkom. Slyvas nuplauname, sūrį supjaustome į tiek gabaliukų, kiek maždaug maltinių bus. Formuojame maltinius,
į kiekvieno vidų įdedam po slyvą ir sūrio gabaliuką, apvoliojam džiūvėsėliuose. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų ir dedame maltinius. Kepam ant pačios mažiausios ugnies, kol apkeps iš abiejų pusių. Verdame apie 45-55 minutes garų puode arba mėsos sultinyje apie 40 minučių.
|
|
|
|
|