Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laivo patalpa vadovybes pasitarimams, poilsiui,
Koki garsu Londono futbolo kluba 1886 m. ikure saudmenu fabriko darbuotojai,
Senoves egiptieciu mitinis paukstis, turejes galia karta per 500 metu lizde sudegti ir vel is pelenu atgimti,
Sufizmo pakraipos musulmonas, kurio nors imano arba seicho mokinys, privalantis studijuoti sufizmo teorija,
Sventoji, sv. Benedikto sesuo dvyne, tradiciskai laikoma pirmaja benediktinu vienuole,
Vyšnių g., Nemakščių mstl., Raseinių r. sav.,
Žemaičių g., Nemakščių mstl., Raseinių r. sav.,
Žvirzdės g., Nemakščių mstl., Raseinių r. sav.,
Akacijų g., Norgėlų k., Raseinių r. sav.,
Ąžuolų g., Norgėlų k., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 40 g. mielių; 75 g. sviesto; 250 ml. pieno; 100 g. rudo cukraus; 1 šaukštelis malto kardamono; 2 kiaušiniai; 1 žiupsnelis druskos; 500 - 600 g.
miltų.
Įdarui: sviesto; rudo cukraus; cinamono
plius kiaušinis ir cukraus granulių pabaigai.
Gaminimas: Mieles ištrinti su pora šaukštų cukraus ir trupučiu šilto pieno. Tada supilti likusį pieną, pusę miltų ir kiaušinius, viską išmaišyti ir ir uždengus
rankšluoščiu palikti valandai pakilti. Po valandos sudėti likusius miltus, sviestą, cukrų, druską, kardamoną ir išminkyti tešlą, kuri turi būti minkšta. Jei labai limpa prie pirštų, pridėti papildomai truputį miltų, bet nepadauginti, nes tešla turi būti minkšta ir puri. Vėl palikti tešlą ramybėje
pusvalandžiui, kad pakiltų. Tešlą padalinti į dvi dalis. Iškočioti stačiakampio formos lakštą, maždaug 2 cm storio. Ant lakšto užtepti sviesto apie porą šaukštų užbarstyti cukraus (priklausomai nuo to, kaip saldžiai mėgstate), cinamono, susukti tešlą į volelį ir supjaustyti riekelėmis – štai ir
bandelės. Jas dėti į popierines formeles, jei jas naudojate, jei ne, tai tiesiai ant skardos, išklotos kepimo popieriumi ir paliekate dar pusvalandžiui, kad vėl pakiltų.
Kai bandelės dar kartą pakilo, paviršių patepkite išplaktu kiaušiniu, pabarstykite cukraus granulėmis. Bandelės kepamos
labai karštoje orkaitėje apie 240 C 8-12 minučių. Skanaus!
|
|
|
|
|