Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nauja sala,
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sudetyje Lietuva buvo 1795-1915 m. laikotarpiu,
Valstybe, kurios veliava yra identiska Rumunijos veliavai,
Valstybe, kurios veliavoje pavaizduotas Pietu Kryziaus zvaigzdynas,
Valstybe, kurios veliavoje pavaizduotas saulelydis,
Valstybe, ledo rutulio tevyne,
Dariaus ir Girėno g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Derliaus takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Dvarelio takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gamyklos g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Gargždės g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Aviena, 800 gramų Batonas, riekės, 3 vienetai Pienas, 0.5 stiklinės Sviestas, 2 šaukštai Svogūnai, 2 vienetai Kiaušiniai, nebūtina, 2 vienetai Džiūvėsėliai, 2 šaukštai Taukai
(kiaulių), 1.5 šaukšto Druska, truputį Juodieji pipirai, truputį Mairūnas, truputį
Gaminimas: Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu batonu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė
atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai. Jie pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepę dar palaikomi 10 min. karštoje orkaitėje. Vėliau sudedami į pakaitintą pusdubenį ir tiekiami su karštomis virtomis ar troškintomis bulvėmis, svogūnais, ar kitais mėgstamais
padažais.
|
|
|
|
|
|