Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sarvuota patalpa laive patrankai, sviediniams laikyti, zmonems apsaugoti,
Antikineje pasauleziuroje - isitikinimas, kad pasaulio ivykius lemia atsitiktinumas; tikejimas atsitiktinumu,
Med. keleto ligoniu, serganciu reta, neiprasta liga, ligos simptomu stebejimas,
Atsitiktinis, kurio negalima apibendrinti,
Strutis, gyvenantis Australijoje, N. Gvinejoje ir gretimose salose; mase iki 80 kg, aukstis apie 150 cm,
Atžalyno g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Bertužių g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Centro g., Bertužių k., Šiaulių r. sav.,
Alyvų g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Draugystės g., Beržynės k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g sviesto, 1 stiklinė majonezo, 1 kiaušinis (arba 2 tryniai), 130g cukraus, truputis druskos, truputis sodos, 450g miltų.
Gaminimas: Sviestą išsukti su cukrumi, išlakti
kiaušinį ar trynius, sumaišyti visus ingredientus. Sausainius formuoti į mėsmalę įstatyta formele sausainiams. Neturint tokios formelės galima tiesiog šaukšteliu dėlioti tešlą ant kepimo popieriumi padengtos skardos. Užkandis prie alaus paruoštas!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 gramų margarino 4 šaukštai vandens 6 v. š. cukraus be kaupo 0,5 a. š. sodos 1 a. š. acto miltai.
Gaminimas: Į margariną supilti vandenį, cukrų. Sodą nugesinti
actu ir supilti į margarino, vandens ir cukraus masę. Į masę įdėti miltų tiek, kol tešla pasidarys gan kieta ir nelips prie rankų. Suformuoti sausainius per mėsmalę (specialiai sausainiams skirta formele) Kepti 20 min. 200 laipsnių temperatūroje, tada sumažinti iki 170 ir pakepti dar
15min. kol gražiai apruduos, o viduje nebebus minkštos, nedakeptos tešlos. Skanaus.
|
|
|
|
|