Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalvarijų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvarijų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalvelių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kalviškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 50 g mielių 200 g sviesto 0,5 stiklinės grietinės aromatinio aliejaus džemo cukraus pudros
Gaminimas: Mieles sutrupinti maišant su cukrumi, apiberti šaukštu
miltų ir palikti, kol pakils. Sviestą sukapoti su miltais, supilti mieles ir grietinę. Užminkyti tešlą ir 4 val. įdėti į šaldytuvą. Išėmus palikti ją pusvalandžiui kambario temperatūroje. Po to iškočioti, iš gautų lakštų maža lėkštute spausti griežinėlius, supjaustyti juos į 4 dalis,
patepti džemu ir suvynioti raguolius. Kepti orkaitėje. Iškepus pabarstyti cukraus pudra.
|
|
|
|
|