Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalų g., Radeikių k., Utenos r. sav.,
Liepų g., Radeikių k., Utenos r. sav.,
Noliškio g., Radeikių k., Utenos r. sav.,
Pakalnės g., Radeikių k., Utenos r. sav.,
Plento g., Radeikių k., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Šaldytos midijos - 1 pak. Svogūnas - 1 vnt. Morkos - 2 vnt. Saliero stiebai - 1 vnt. Petražolės (šviežios smulkintos) - 1 pund. Druska ir pipirai - pagal skonį Vanduo - 1 l Sausas
baltas vynas - 100 ml Keptos bulvytės garnyrui
Gaminimas: Šaldytas midijas perlieti šaltu vandeniu ir atrinkti - su pažeistu kiautu ir bent kiek atsidariusias reikia išmesti. Svogūnas pjaustomas kubeliais, morkos tarkuojamos, saliero stiebai taip pat kubeliais. Midijas ir daržoves
beriame į verdantį vandenį, dedame pipirus ir druską. Pipirų sakyčiau netgi ne mažai :). Verdame apie 30 minučių, tada pilame baltą sausą vyną ir beriame smulkintas petražoles. Pastarųjų turi būti ne mažai, na nebent nemėgstate, tada galima jų nesmulkinti, taip baigus virti jas bus lengviau išimti.
Midijas patiekti gilesnėje lėkštėje su skystimu ir garnyru. Aš garnyrui naudojau skrudintas bulvytes. Skanaus :)
|
|
|
|
|