Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juozapo Kairio g., Tenenių mstl., Šilalės r. sav.,
Motiejaus Valančiaus g., Tenenių mstl., Šilalės r. sav.,
Nepriklausomybės g., Tenenių mstl., Šilalės r. sav.,
Pajūralio g., Tenenių mstl., Šilalės r. sav.,
Prano Vytauto Būdvyčio g., Tenenių mstl., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Geltonieji maži slyvukai - 3 kg Cukrus - 3 stikl. Druska - 3 valg. šaukšt. Vandens - 200 ml Petražolės - 2 pund. Česnakas - 3 skilt.
Gaminimas: Šis saldžiarūgštis padažas yra
tinkamas valgyti prie įvairios mėsytės arba mėsai marinuoti. Taigi slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada reikia slyvukus perkošti taip, kad kauliukus atskirtumėte. Aš dariau paprasčiau - tam pačiam puode verdant su mediniu samčiu slyvas maišant tryniau
ir išgraibiau kauliukus. Tada į tą tyrelę dedame cukrų, druską ir smulkintas petražoles ir verdame apie 20-25 minutes. Dažnai maišome. Susmulkintus česnakus dedame į tą patį puodą ir dar verdame apie 7 minutes ir tuomet pilstome į stiklainius. Iš šio kiekio man gavosi 3 litrai saldžiarūgščio
padažiuko.
|
|
|
|
|