Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jaucio rago kriaukles,
gido kolekcija,
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Italu kompozitorius, "Sevilijos kirpejo" autorius,
Italu kompozitorius, 26 operu (tarp ju "Nabuko", "Rigoleto", "Otelo", "Don Karlo") autorius,
Italu kompozitorius, 39 operu (tarp ju "Sevilijos Kirpejo", "Sarkos Vagiles", "Itales Alzyre", "Otelo") autorius,
Italu kompozitorius, operu "Manon lesko", "Bohema", "Toska", "Madam Baterflai" autorius,
Italu kompozitorius, smuikininkas, daugiau kaip 40 operu, oratoriju, 465 instrumentiniu koncertu (tarp ju ciklo "Metu laikai") autorius,
Vidzgirio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Viesulo g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Vieversių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Vilniaus g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Vilties g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindinė dalis: 1 didelė morka; pusė žalios paprikos; pusė raudonos paprikos; 100 gramų šparaginių pupelių; pusė mažo brokolio; 4 vidutinio dydžio bulvės; 500 gramų vištienos
įvairaus dydžio gabaliukų (galima ir su kauliuku); 2 šaukštai vištienos prieskonių; 2 šaukštai bulvių prieskonių; petražolės.
Užpilas: 1 stiklinė vandens; 1 šaukštas universalių prieskonių; 4 šaukštai pomidorų padažo; 2 šaukštai alyvuogių
aliejaus.
Gaminimas: Nuskutamos bulvės ir morka, iš paprikų išvalomos sėklos. Morka pjaustoma griežinėliais, bulvės kubeliais, paprikos juostelėmis, šparaginės pupelės perpjaunamos pusiau arba į tris dalis, brokolis priklausomai nuo savo dydžio, gali būti smulkinamas, gali būti
ne.
Į troškintuvą dedame pirmiausia morkas, tada prieskoniuotą vištieną, tuomet pupeles, brokolius ir paprikas, ant viršaus viską paslepiam bulvių sluoksniu, pabarstom bulvių prieskonių. Ant viršaus pilam užpilą, pagamintą iš likusių produktų ir pabarstome smulkintomis petražolėmis. Viską
troškiname orkaitėje apie 45 minutes 160-170 0C temperatūroje.
|
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištos filė 0,5 baklažano 1 saldžioji paprika 2 pomidorai 2 dideli svogūnai vištienos prieskoniai šaukštelis druskos žiupsnis bazilikų 100 g pomidorų padažo 100 g
grietinės 100 g sviesto
Gaminimas: Svieste apkepti vištieną su prieskoniais ir svogūnais. Po to sudėti smulkintas kitas daržoves, irgi apkepti vis maišant. Po to supilti grietinę, padažą , bazilikus, druską ir troškinti apie 15 min. uždengtoje keptuvėje.
|
|
|
|
|
|