Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
valley bank,
liepaja kran,
registri 2025,
???????????,
google usa,
?????,
smail leidykla,
džineta gapševičiūtė,
kaip paciulpti bibi,
tracert emsmarthouse,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Visorių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Visorių Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena, 500 gramų Svogūnai, 2 vienetai Morkos, 2 vienetai Ryžiai, 500 gramų Pomidorų padažas, 5 šaukštai Česnakai, 1 skiltelė Prieskoniai, pagal skonį Druska, pagal
skonį
Gaminimas: Veršieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir subarstę prieskoniais palaikome apie 30 min. Apkepiname mėsą keptuvėje ir sudedame į troškinimo indą. Toliau apkepiname morkas su svogūnais ir sudedame ant mėsos. Uždedame pomidorų padažą, supilame nuplautus ryžius ir
užpilame verdančio vandenio tiek, kad per du pirštus būtų virš ryžių. Šauname į įkaitintą orkaitę, po pusės valandos į ryžius susmaigstome česnako skilteles ir dar apie pusę valandos patroškiname.
Skanaus.
|
|
|
|
|