Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paupio g., Milašaičių k., Plungės r. sav.,
Pievų g., Milašaičių k., Plungės r. sav.,
Plungės g., Milašaičių k., Plungės r. sav.,
Pušyno g., Milašaičių k., Plungės r. sav.,
Stadiono g., Milašaičių k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 300 g margarino 4 tryniai 200 g cukraus 1 stiklinė aguonų 1 stiklinė šviežio medaus
Gaminimas: Į dubenį sudėkite sviestą, cukrų ir viską gerai išsukite plaktuvu.
Įmuškite po vieną kiaušinį. Miltus suberkite į sviestą, stengdamiesi kuo mažiau maišyti. Įmaišius miltus minkykite tešlą 2-3 kartus, kad suliptų į vieną gabalą. Atšaldykite šaldytuve. Išėmę iškočiokite plonas juosteles, kuriais įvairiai formuodami ir pripildydami aguonomis bei apšlakstydami medumi,
suformuosite sausainiukus. Kepkite 200 C apie 20-30 min.
|
|
|
|
|