Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško uog,
kaučiukas,
sicnalenes,
deimantine dama,
internet,
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kurios sostine Suva,
Valstybe, kurios sostine Taskentas,
Valstybe, kurios sostine Vindhukas,
Valstybe, kurios sudetyje Lietuva buvo 1795-1915 m. laikotarpiu,
Valstybe, kurios veliava yra identiska Rumunijos veliavai,
Malūno g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Miežionėlių g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Miško g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Mokyklos g., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Obelų skg., Švenčionėlių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150 g. veršienos; 150 g. kiaulienos; 3 šaukštai grietinės; 1/4 šaukštelio baziliko; truputį pipirų, prieskonių veršienai arba kiaulienai; 1/2 stiklinės rizoto ryžių; 1 šaukštas
pomidorų tyrės; žiupsnis druskos.
Gaminimas: Veršiną ir kiauliną supjautome gabaliukais, dedame prieskonius, bazilikus, pipirus ir grietinę. Viską išmaišome ir paliekame 12 - 24 val. pasimarinuoti. Dedame mėsą kepti, nepilame riebalu, tik apkepinam truputi. Verdame ryžius, kol jie
iki galo neisvirę. Ryžius su visu likusiu vandeniu supilame į keptuvę su mėsa. Pasūdome, dedame pomidorų tyrės, ismaišome ir dar "troskiname" apie 10 min. Skanaus!
|
|
|
|
|