Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juros ar ezero pakranteje ties upes ziotimis is jos sanasu susidariusi lyguma, kurioje upe skaidosi i sakas,
Valstybes sudaryta piremoniu sistema, kuria siekiama skatinti arba riboti gimstamuma, mazinti mirtinguma, siekti ilgesnes gyvenimo trukmes,
Zemdirbyste sausringo klimato srityje, kai papildomai drekinama nepakankamai dregna dirbama zeme,
Irenginiu sistema degiosioms dujoms vamzdynais tiekti is gavybos vietu i vartojimo rajonus,
Gamtos ir zmoniu salygotas reiskinys, kai sausuose rajonuose ir ju pakrasciuose pleciasi bei stipreja dykumu salygos,
Liubeko g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Lubinų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Lūžų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
M. Mažvydo al., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
M. Šerniaus g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 šaukšteliai Aguonų 2 šaukšteliai Vanilinio cukraus 200 g Cukraus 250 g Riebios grietinės 100 g Lydyto sviesto 160 g Smulkių džiūvėsėlių 1 vnt Citrinos 4 vnt Kiaušiniai 1 kg
Liesos varškės
Gaminimas: Pirma paruošime varškę: ją sudedame į dubenį, įmušame kiaušinius, cukrų, aguonas, vanilinį cukrų, įspaudžiame truputį citrinos sulčių ir nutarkuojame nedaug citrinos žievelės. Viską išmaišome, kad varškė būtų be gumuliukų.
Po to, padarome pagrindą:
lydytą sviestą sumaišome su džiūvėsiais arba batono gabaliukais. Šia mase padengiame kepimo forma, ant jo supilame varškės masę ir vėl viską kepame 40 minučių 180 C karštumo orkaitėje.
Išėmus iš orkaitės, ant iškepto apkepo užtepame grietinę, sumaišytą su trupučiu cukraus ir vanilinio
cukraus. Įdedame į orkaitę ir pakepame apie 10 minučių, kol gražiai pagels. Tad SKANAUS!!!
|
|
|
|
|