Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilbėno g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vilties g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vingio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vyšnių g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Vytauto Didžiojo g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 morkos 1 poras 250-300 g fermentinio sūrio 100 g majonezo 50 g grietinės petražolių
Gaminimas: Morkas nuskutame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Porą
supjaustome griežinėliais, o petražoles susmulkiname. Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais. Viską užpilame majonezu bei grietine ir gerai išmaišome. Puošiame petražolių šakelėmis.
|
|
|
|
|