Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
traktorius,
pirtis,
samanos,
jaucio rago kriaukles,
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
gido kolekcija,
pilies,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Politines sistemos busena, kai prezidentas ir parlamento dauguma yra skirtingu politiniu paziuru,
Organizmo chromosomu visuma, apibudinama chromosomu dydziu, isvaizda ir skaiciumi; paveldima kiekvienai organizmo rusiai budinga savybe,
Negiminingu organizmu grupiu anatominiu, morfologiniu ir fiziologiniu pozymiu, elgsenos supanasejimas vykstant naturaliajai atrankai,
Romenu satyrikas, posakio "Sveikame kune sveika siela" autorius,
Nedidele kvadratine arba staciakampe servetele, ant kurios padedamas svc. Sakramentas,
Gijos 17-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 18-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 2-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1/3 puodelio supjaustytų šviežių baziliko lapų (Bazilikas) 2 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas balto vyno acto 1 ilgas prancūziškas batonas 170 g plonai supjaustyto mozarela sūrio 170
g supjaustytos neriebios rūkytos jautienos 2 slyviniai pomidorai, supjaustyti riekelėmis (Pomidorai) 1/8 šaukštelio juodųjų pipirų
Gaminimas: Nedideliame dubenyje sumaišykite baziliką, aliejų ir actą; atidėkite. Perpjaukite batoną pusiau išilgai. Šaukšto
pagalba išgremžkite apatinę batono pusę, palikdami 1 cm storio dugną. Į įdubą įdėkite pusę sūrio, visą jautieną ir visus pomidorus. Ant viršaus supilkite baziliko mišinį; pabarstykite pipirais. Ant viršaus sudėkite likusį sūrį ir viršutinę batono pusę. Suvyniokite į foliją. Pervežkite
šaldiklyje. Įkaitinkite virš laužo ar nedengtame grilyje vidutinėje temperatūroje 20-25 minučių arba kol įkais, apversdami kas 5 minutės. Patiekdami supjaustykite į keturias arba šešias dalis.
|
|
|
|
|
|