Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Iki 100 kg nupeneta kiaule,
Kas, pritarus seimui, lietuvoje skiria apeliacinio teismo teisejus,
Vokieciu rasytojas, laikinai gyvenes ir kures Lietuvoje,
Miestas Maroke, kuri isgarsino filmas,
Chemikalu vartojimas grafikoje, poligrafijoje, taikomojoje daileje norint isduobti metalo, akmens, stiklo pavirsiu,
M. Valančiaus g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Maironio g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Nevėžio g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Pakalniškių g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Ramioji g., Naujamiesčio mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 8 dideli pievagrybiai 200 g mėsos faršo 1 svogūnas 0,5 citrinos 150 g Ementalio sūrio 1 šaukštas aliejaus petražolių druskos juodųjų ir raudonų
pipirų
Gaminimas: 1. Nuplaukite ir nudžiovinkite pievagrybius. Grybų kotelius nupjaukite ir smulkiai supjaustykite. 2. Išspauskite pusės citrinos sultis. Apšlakstykite pievagrybių kepurėles ir susmulkintus kotelius citrinų sultimis. 3. Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite
svogūnus. Įkaitinkite keptuvėje augalinį aliejų. Maišydami pakepinkite svogūnus. 4. Į kepintus svogūnus sudėkite mėsos farsą (jis turėtų būti birus). Maišydami apkepinkite faršą su svogūnais. Į keptuve su svogūnais ir faršu suberkite smulkintus pievagrybių kotus, išmaišykite ir troškinkite
uždengę dar 2-3 minutes ant mažos ugnies. 6. Pasūdykite, įberkite juodųjų ir raudonųjų pipirų. Sūrį su pjaustykite plonais kvadratėliais. 7. Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Nuplaukite ir apdžiovinkite petražoles. Nuskinkite lapelius ir smulkiai juos supjaustykite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies
ir sumaišykite smulkintas petražoles su įdaru. 8. Pievagrybių kepurėles užpildykite įdaru. Kepimo formeles ištepkite sviestu (grybus galima kepti ir keptuvėje). Sudėkite įdarytus pievagrybius į formeles. Kiekviena grybą uždenkite gabalėliu sūrio. Kepkite 15 min. 9. Įdarytus grybus patiekite
karštus. Prie jų tinkamas garnyras - ryžiai.
|
|
|
|
|