Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaliksto Kasakausko g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Vartulio g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Žvejų g., Didkiemio k., Šilalės r. sav.,
Gūvainių g., Drobūkščių k., Šilalės r. sav.,
Jūros g., Drobūkščių k., Šilalės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Kiaušiniai, 4 vienetai Cukrus, 1 stiklinė Kakava, 2 šaukštai Krakmolas, 75 gramai Kvietiniai miltai, 2 šaukštai Kepimo milteliai, su kaupu, 2 šaukšteliai
Kavos įdarui reikės:
1 pakelio vanilinio pudingo 500 ml pieno 2 šaukštų kakavos 1 stiklinė cukraus 200 g sviesto ar margarino 1 puodelio kavos
Gaminimas: Miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą sumaišome. Atskiriam baltymus nuo trynių. Baltymus išplakam iki labai standžių
putų, kad apvertus dubenį neiškristų. Įmaišom 1/3 cukraus. Likusį cukrų plakam su tryniais, kol masė padvigubėja. Baltymų masę sumaišome su trynių mase. Suberiam miltų mišinį ir viską išmaišome. Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi, įpilam 1/3 tešlos, išlyginam ir kepam apie 10 min. 180
laipsnių orkaitėje. Išimame, dedame popieriumi į viršų. Kad popierius geriau nusiimtų, jį padrėkinkite. Taip pat iškepame dar 2 lakštus.
Pudingo miltelius išmaišykite pusėje stiklinės pieno. Likusį pieną užvirinkite, suberkite cukrų, įpilkite kavą bei pieną su pudingo milteliais.
Pavirinkite maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų. Nukaiskite ir maišydami ataušinkit. Sviestą išsukit iki purumo ir nesustodami sukti po šaukštą sudėkit pudingą. Kremą pašaldykit 1 val.
Jei reikia, kava aplaistykite torto biskvito papločius ir tada pertepkit atšalusiu kremu. Torto viršų
bei šonus taip pat aptepkite kremu. Tortą papuoškite šokolado drožlėms, trupiniais ar tirpia kava. Šaldykite dvi valandas. Skanaus!
|
|
|
|
|