Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Marijampolės g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Mažoji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Mažosios Lietuvos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Mechanikų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Medelyno g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g žuvies filė 1 nešviežia bandelė 1 l prieskoninių daržovių nuoviro 2 kiaušiniai 1 kietai virtas kiaušinis 2 šaukštai žaliųjų žirnelių 2 šaukštai želatinos 1
pomidoras 1 muskato riešutas 1 šaukštas sukapotų žalių petražolių druskos pipirų
Gaminimas: Filė kartu su nešviežia (nemirkyta) bandele sumalti mėsmale. Įmušti kiaušinius, suberti petražoles, prieskonius ir gerai išmaišyti. Iš žuvies masės suformuoti kiaušinio
dydžio rutulėlius, sudėti juos į pasūdytą verdantį prieskoninių daržovių nuovirą ir virti apie 25 min. Po to išgriebti ir ataušinti. Rutulėlius sudėti į pusdubenius arba dubenėlius. Kiekvieną porciją papuošti žaliais žirneliais, kiaušinio bei pomidoro skiltelėmis ir petražolių
lapeliais. Želatiną suberti į nedidelį šalto vandens kiekį, o kai pabrinks, ištirpinti dviejose žuvies nuoviro stiklinėse ir užvirinti. Nukelti nuovirą nuo ugnies, ataušinti, užpilti žuvį, įdėti į šaldytuvą, kad drebučiai sustingtų.
|
|
|
|
|