Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
J. Gagarino g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Klevų g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Liepų g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Zujūnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta (1,2 kg) druska pipirai muskatas 150 g grietinėlės 1 kiaulės liežuvis
Gaminimas: Kiaulės liežuvį išverdame pasūdytame vandenyje ir atvėsiname. Atsargiai nulupame
vištos odą ir paliekame ją gaminiui įvynioti. Mėsą atskiriame nuo kaulų ir 2-3 kartus sumalame. Įberiame prieskonių, įpilame grietinėlės ir išmaišome. Išklojame vištienos odą, ant jos sudedame maltą mėsą, o po to ir virtą liežuvį. Formuojame vyniotinį, kurį susukame į maistinę plėvelę
ir, perrišę virvele, verdame 1 val. Atvėsiname ir paslegiame.
|
|
|
|
|