Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kriaušių 7-oji g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Lauko g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Medžiotojų g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Miško g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Mokyklos g., Gelgaudiškio m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g. miltų; 250 g. sviesto; 1/2 l. tirštos grietinės; 1 kiaušinis; 1/2 šaukštelio druskos; apie 150 g. cukraus apibarstymo.
Gaminimas: Į miltus įberti druskos, sutarkuoti
atšaldytą sviestą. Sviesto drožles greitai išmaišyti su miltais, kad nesuliptų. Tešlą palaikyti 10 min. šilumoje, kad sviestas sumikštėtų. Maišant peiliu pilti grietinę. Rankomis suformuoti tešlą, pjauti po gabalėlį, kočioti 3 mm storio lakštais, patepti plaktu kiaušinių ir užberti cukraus. Daryti
norimos formos sausainėlius ir kepti 240 laipsnių temperaturoj, kol gražiai pagels.
P.S. kepant šiuos sausainėlius nepatartina darinėti orkaitės.
|
|
|
|
|