Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Anulėnų g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Aukštoji g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Aušros g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Ąžuolyno g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Ąžuolo g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 prinokę avokadai (Avokadas) 350 ml vištienos sultinio 200 ml riebios grietinėlės 30 ml citrinos sulčių 30 ml konjako arba brendžio kario druskos maltų juodųjų
pipirų
Gaminimas: Perpjaukite avokadus pusiau, išimkite kaulus ir pašlakstykite citrinos sultimis, kad jie nepajuoduotų. Iš penkių puselių išgremžkite minkštimą. Sudėkite avokadų minkštimą, vištienos sultinį ir 150 g grietinėlės į virtuvinį kombainą. Susmulkinkite iki vientisos
masės. Supilkite konjaką ir įdėkite pagal skonį druskos, kario ir juodųjų pipirų. Suplakite likusius 50 g grietinėlės iki putų. Nulupkite nuo likusios puselės odelę ir supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Patiekdami sriubą, papuoškite kiekvieną porciją avokado skiltelėmis ir plakta grietinėle.
Skanaus!
|
|
|
|
|