Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, lietuviskai reiskiancio "kalkes",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, lietuviskai reiskiancio "sharmas",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, reiskiancio "magnetas",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, reiskiancio "melynas dangus",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, reiskiancio "prancuzija",
Balninkų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Balno g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Baltalksnių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Baltaragio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Baltažiedžių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena : 500 g. Išpjovos. Raudonasis vynas : 1 Stiklinė Svogūnas : 1 vnt. Valgomoji druska : Pagal Skonį. Pipirai : Pagal Skonį. Aliejus : Truputis.
Gaminimas: Mėsą
supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį,
vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
|
|
|
|
|