Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Valstybe, kuriai priklauso Zanzibaro sala, esanti Indijos vandenyne,
Valstybe, kurioje 1770 m. buvo sukonstruotas pirmasis automobilis,
Valstybe, kurioje 1869 metu spalio 1 diena isspausdintas pirmasis pasaulyje pasto zenklas,
Valstybe, kurioje 1954 metais vyko pasaulio futbolo cempionatas,
Valstybe, kurioje 2006 m. vyko pasaulio futbolo cempionatas,
Versmės g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vydūno g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vikutinio g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vilkų g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Vilniaus g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena : 500 g. Išpjovos. Raudonasis vynas : 1 Stiklinė Svogūnas : 1 vnt. Valgomoji druska : Pagal Skonį. Pipirai : Pagal Skonį. Aliejus : Truputis.
Gaminimas: Mėsą
supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį,
vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
|
|
|
|
|