Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, 1994 m. pasaulio futbolo cempionato nugaletoja,
Mokslo ar jo srities teiginiu sistema,
Nuodingos augalu medziagos, saugancios juos nuo parazitu, kenkeju, zoledziu gyvunu,
Svarbiausias koridos dalyvis, suduodantis buliui mirtina smugi,
Gyvenamasis rajonas Kauno siaures rytuose, tarp Muravos ir Petrasiunu,
Fazanų g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Jubiliejinė g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Kregždžių g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Lakštingalų g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Mėnesienos g., Plukių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Veršiena : 500 g. Išpjovos. Raudonasis vynas : 1 Stiklinė Svogūnas : 1 vnt. Valgomoji druska : Pagal Skonį. Pipirai : Pagal Skonį. Aliejus : Truputis.
Gaminimas: Mėsą
supjaustome gabaliukais ir keletą valandų palaikome užpiltą vynu. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus, įkaitiname jį ir apkepame mėsą. Mėsą pabarstome druska, pipirais, sudedame griežinėliais supjaustytą svogūną, užpilame dalį vyno ir troškiname. Kai svogūnas suminkštėja, jį pertriname per sietelį,
vėl sudedame prie mėsos, supilame likusį vyną ir troškiname, kol mėsa pasidaro visai minkšta.Patiekiame su virtomis bulvėmis, šviežiomis daržovėmis ir salotomis.
|
|
|
|
|