Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalgirio g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žardininkų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žardupės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žemaičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žemynos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g veršienos filė druskos pipirų 4-6 rūkytų lašinių juostelės 4-6 švieži šalavijo lapai aliejaus
Gaminimas: Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6
porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu. Truputi apšlakstoma aliejumi, dedama į įkaitusį grilį ir kepama 3-4
minutes kol apskrus.
Filė dedama ant šviežiai virtų spageti krūvelės, užpilama pomidorų padažu. Garnyrui tinka šviežios pomidorų ir svogūnų salotos. Ir gal būt dar itališkas vynas? Gero apetito!
|
|
|
|
|