Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 stiklinės spanguolių 0,5 kg cukraus 0,75 l degtinės 1-2 gabalėliai šviežio apelsino žievelės cinamono žievės 3-4 kardamono sėklos
Gaminimas: Spanguoles sumalti, užpilti
degtine, supilti į sandariai uždaromą indą ir 3-4 dienas palaikyti. Tuomet nukošti per keturgubos marlės filtrą, supilti cukrų ir pakaitinti iki virimo, bet neužvirti. Nukėlus nuo ugnies penkioms minutėms įmesti marlėje surištus prieskonius. Prieskonius išėmus supilstyti į butelius ir
laikyti vėsioje vietoje.
|
|
|
|
|