Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lendrūnų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Lentainių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Lentvario g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Levandų takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Lėvens g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Sultinys, mėsos, 5 stiklinės Kvietiniai miltai, 1 šaukštas Sviestas, 0.5 šaukšto Krapai, pjaustyti, 2 šaukštai Druska, pagal skonį Citrinos rūgštis, truputį
Gaminimas: Miltai
kepinami svieste, kol pagels, įgaus riešutų skonį ir kvapą. Vėliau jie po truputį atskiedžiami sultiniu ir apie 10 min. pavirinami. Sudedami kiek pakepinti krapai ir apie 5 min. pavirinama ant didesnės ugnies. Vėliau padažas ištrinamas pro sietelį, užvirinamas ir pagardinamas citrinos
rūgštimi. Į šį padažą vietoj citrinos rūgšties galima įpilti puse stiklinės grietinės. Padažas tinka įvairiems mėsos patiekalams.
|
|
|
|
|