Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Suvalkijos g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Tuopų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Uosių g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Vėjų g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Vyšnių g., Pagirių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg. pomidorų 700 g. raudonų paprikų 200 g. čilį pipiriukų 300 g. morkų 1/2 didesnės arba 1 mažesnės česnako galvutės 4 svogūnai 1 petražolių šaknis aliejaus kepimui 1/2
stiklinės cukraus 3 v. šaukštai druskos 1/2 stiklinės acto Gaminimas: Visus komponentus sumalti mėsmale ir virti apie 45-60 min (kol skystis truputi nugaruos). Likus 5 min. iki virimo pabaigos supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius stiklainius ir
užsukti. Palikti atvėsti. Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje (pvz. rūsyje).
|
|
|
|
|