Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
monument,
sezonas,
sezono laimetojai,
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tam tikra zmoniu grupe, tam tikras susiburimas, luomas, klanas kitaip (bei populiarios liet. grupes pavadinimo dalis) ,
Tam tikras antspaudas sutvirtinti dokumentams,
Tam tikras galvosukis, kai grafiniais simboliais, sutartiniais zenklais ir piesiniais uzsifruojamas koks nos zodis, posakis,
Tam tikras kablys kibirui is sulinio istraukti,
Tam tikras kiekis, dydis, dalis, norma,
J. Basanavičiaus g., Krakių mstl., Kėdainių r. sav.,
Kauno g., Krakių mstl., Kėdainių r. sav.,
Kėdainių g., Krakių mstl., Kėdainių r. sav.,
Kęstučio g., Krakių mstl., Kėdainių r. sav.,
Klaipėdos g., Krakių mstl., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 675 g supjaustytų vištos gabaliukų, be odos 675 g kiaulienos šonkauliukų 3,25 l vandens 3-4 gabaliukai šviežios imbiero šaknies, nuluptos ir suspaustos 3-4 svogūno laiškai, surišti
tarpusavyje 3-4 šaukštai kiniško ryžių vyno arba sauso šerio
Gaminimas: Išeiga: 2,5 litro 1. Nuo vištos ir šonkauliukų nupjauti riebalus, mėsą ir šonkauliukus supjaustyti stambiais gabaliukais. 2. Vištieną ir šonkauliukus sudėti į puodą su vandeniu, sudėti ten imbierą ir
svogūnų laiškus, surištus į pundelį. 3. Vandenį užvirti, tinklelio pagalba nuo sultinio paviršiaus nuimti putas. Puodą nudengti, sumažinti ugnį ir virti ant mažos ugnies 2-3 valandas. 4. Sultinį persunkti, išimti iš jo mėsą ir šonkauliukus, imbierą ir svogūnus. Puodą su persunktu sultiniu
vėl pastatyti ant ugnies, supilti į jį ryžių vyną arba šerį. Dar kartą užvirti, leisti pavirti 2-3 minutes, nuimti nuo ugnies. Kai sultinys atauš, galima jį padėti į šaldytuvą. Taip pat sultinį galima užšaldyti nedideliame konteineryje ir atšildyti tada, kai prireiks.
|
|
|
|
|