Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
smelio akmuo,
jaucio rago kriaukles,
visos kolekcijos,
akmenu kolekcijos,
kas duoda fosiju,
fosilijos,
akmenu kolekcija,
vezlio kiautai,
cinamonas ir kiti dalykai,
gido kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tylos g., Užunevėžių k., Panevėžio r. sav.,
Vėjo g., Užunevėžių k., Panevėžio r. sav.,
Draugystės g., Vadoklių mstl., Panevėžio r. sav.,
Ežero g., Vadoklių mstl., Panevėžio r. sav.,
Liepų g., Vadoklių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žalių šparagų 500 g baltų šparagų 2 vištienos filė 150 g salotų 500 g braškių melisos lapelių 6 šaukštų vyno acto 8 šaukštų aliejaus citrinos
žievelės cukraus druskos
Gaminimas: Šparagus nulupkite ir supjaustykite kelių centimetrų dydžio gabaliukais. Virkite 8-10 minučių pasūdytame vandenyje, įbėrusi žiupsnelį cukraus. Nukoškite. Vištieną apkepinkite ant lėtos ugnies apie 20 minučių. Ataušusią supjaustykite
plonais griežinėliais. Braškes supjaustykite perpus, salotas sudraskykite, melisą smulkiai supjaustykite. Padažui suplakite actą su aliejumi ir citrinos žievele, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Į lėkštę sudėkite šparagus, braškes ir mėsą, ant viršaus - salotas. Ant salotų užpilkite
paruoštą padažą.
|
|
|
|
|
|