Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viktoro Beržinsko g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Volungės g., Didvyrių k., Kauno r. sav.,
Ateities g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Kaimynų g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Kalnelio g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų brokolių, 3 šaukštai sviesto, 2.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės pieno, truputį
česnako, truputį petražolių, truputį druskos,
Gaminimas: Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir
dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|