Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Patrakės g., Girsūdų k., Pasvalio r. sav.,
Šermukšnių g., Girsūdų k., Pasvalio r. sav.,
Topolių g., Girsūdų k., Pasvalio r. sav.,
Žalioji g., Girsūdų k., Pasvalio r. sav.,
Atžalytės g., Kalno k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų brokolių, 3 šaukštai sviesto, 2.5 šaukšto kvietinių miltų, 0.5 stiklinės pieno, truputį
česnako, truputį petražolių, truputį druskos,
Gaminimas: Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir
dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|