Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žalumos 27-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 28-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 29-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 3-ioji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 30-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g miltų 100 g margarino 2 tryniai 50 g cukraus 2 stiklinės aguonų 1 stiklinė medaus 1 taurelė degtinės 100 g išlukštentų graikiškų riešutų
arba migdolų
Gaminimas: Iš sviesto, miltų, trynių ir cukraus užmaišyti tešlą ir 1 val. palaikyti šaldytuve. Ataušintą iškočioti, supjaustyti rombais ir iškepti karštoje orkaitėje. Aguonas užvirinti, nusunkti ir 2 kartus sumalti, perdėti į puodynę aguonoms trinti arba į
dubenį, įdėti medaus ir sugrūsti į vientisą masę. Supilti degtinę, suberti razinas ir sukapoti riešutus arba migdolus, kruopščiai išmaišyti. Aguonų masę sudėti į salotinę, dekoratyviai susmaigstyti iškeptus sausainius.
|
|
|
|
|