Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Burbiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butigeidžio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Butrimonių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Centrinė g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Č. Sugiharos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g sviesto 200 g miltinio cukraus 500 g miltų 2 kiaušiniai druskos 1 kiaušinis 0,5 stiklinės cukraus 0,5 stiklinės aguonų 0,5 stiklinės kokoso
drožlių
Gaminimas: Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi, įmušame kiaušinius, įberiame truputį druskos ir maišydami dalimis sudedame miltus. Tešlą gerai atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame sausainius. Juos pavilgome kiaušinio plakiniu. Vieną sausainių pusę pabarstome
aguonomis, o kitą kokoso drožlėmis. Sausainius sudedame į miltais pabarstytą skardą ir kepame orkaitėje, kol gražiai pagelsta.
|
|
|
|
|